Massages

Sportmassage.
Sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van de spieren. Door een verhoogde doorbloeding van de spieren tijdens de massage is het mogelijk sneller afvalstoffen uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen toe te laten. Dit maakt een sneller herstel na een sport prestatie mogelijk! Een regelmatige behandeling draagt bij aan een betere prestatie en een sneller herstel tussen de trainingen en/of wedstrijden. Sportmassage is een verantwoorde aanvulling op een gezondere levensstijl, voorkomt blessures en zorgt voor prestatieverbetering. Zie ook: http://www.bcefflurage.nl/nieuws

Zwemmers

Ontspanningsmassage.
Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden verricht ons lichaam een belangrijke en dikwijls zware taak. Hierdoor is er behoefte aan rust en ontspanning. Dit kan op verschillende manieren, één daarvan is ontspanningsmassage. Een regelmatige massage zorgt voor de nodige ontspanning die nodig is om te presteren op uw werk, in uw gezin, in uw vrije tijd.

afbeelding nekmassage

Massage heeft een positieve invloed op:
-de doorbloeding van spieren; -de conditie van het lichaam; -de stemming/geest; -het feeling-good gevoel; -de bevordering van slaap; -de volledige ontspanning van het lichaam; -de houding en lenigheid.

2 lopers