Massages

Bovenbeen massage

Sportmassage.
Sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van de spieren. Door een verhoogde doorbloeding van de spieren tijdens de massage is het mogelijk sneller afvalstoffen uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen toe te laten. Dit maakt een sneller herstel na een sport prestatie mogelijk! Een regelmatige behandeling draagt bij aan een betere prestatie en een sneller herstel tussen de trainingen en/of wedstrijden. Sportmassage is een verantwoorde aanvulling op een gezondere levensstijl, voorkomt blessures en zorgt voor prestatieverbetering. Zie ook: http://www.bcefflurage.nl/nieuws

Zwemmers

Ontspanningsmassage.
Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden verricht ons lichaam een belangrijke en dikwijls zware taak. Hierdoor is er behoefte aan rust en ontspanning. Dit kan op verschillende manieren, één daarvan is ontspanningsmassage. Een regelmatige massage zorgt voor de nodige ontspanning die nodig is om te presteren op uw werk, in uw gezin, in uw vrije tijd.

afbeelding nekmassage

Massage is écht goed voor de gezondheid.
Iedereen weet het eigenlijk wel: massage, dat is goed voor je. Maar in onze westerse wereld wordt iets pas voor waar aangenomen als het wetenschappelijk bewezen is. Oftewel, als het meetbaar is. Het heeft de wetenschap dan ook een behoorlijke tijd geduurd om wetenschappelijk te bewijzen dat massage goed voor je is, maar inmiddels is het écht wetenschappelijk bewezen.
In een onderzoek van het Journal of Alternative and Complementary Medicine naar de effecten van massage werd gezien dat een goede, stevige massage er voor zorgt dat er een toename van Lymfocyten in het bloed komt. Dit zijn witte bloedcellen die zorgen voor het goed functioneren van het immuunsysteem. Daarnaast bleek ook dat het stresshormoon cortisol afnam.
De conclusie luidt dan ook als volgt: dankzij massages word je minder snel ziek én ervaar je minder stress.
Massage heeft een positieve invloed op:
-de doorbloeding van spieren; -de conditie van het lichaam; -de stemming/geest; -het feeling-good gevoel; -de bevordering van slaap; -de volledige ontspanning van het lichaam; -de houding en lenigheid.

2 lopers